HSS BONUSZ PROGRAM

ELINDÍTOTTUK BONUSZ PROGRAMUNKAT!

 

JELENTKEZZEN A HSS BONUSZ PROGRAMBA, KÖVESSE NYOMON A JÁTÉKOSOK ESEMÉNYEINKEN NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNYÉT ÉS GYŰJTSE AZ EGYÉNI TELJESÍTMÉNYEK (GÓLOK, VÉDÉSEK) UTÁN JÁRÓ PONTOKAT.

DÍJAZZUK A KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYT !

SZEREZZE MEG AZ ADOTT ÉVBEN NYÚJTOTT EGYÉNI TELJESÍTMÉNY ALAPJÁN A LEGJOBBAKNAK JÁRÓ CÍMEK EGYIKÉT… LEGYEN AZ ÉV GÓLKIRÁLYA, AZ ÉV KAPUSA VAGY AZ ÉV JÁTÉKOSA.

Az év játékosának nyereménye: ingyenes részvétel a BP Hockey / Peter Bohunicky Magyarországon megrendezésre kerülő nyári jégkorong táborában!

A HSS Bonusz Program egy pontgyűjtő program, amelynek keretében a Programban résztvevő játékosok a Hockey Stars Studio Kft. által szervezett Eseményeken történő részvétel, valamint a játékosok Eseményeken nyújtott egyéni teljesítménye után (mezőnyjátékosok =» az eseményen lőtt gólok után, kapusok =» a kapus eseményen nyújtott védési hatékonysága után) pontokat gyűjtenek.

MIRE JÓK A PONTOK, MIRE LEHET AZOKAT FELHASZNÁLNI?

Az összegyűjtött pontok figyelembevételével kerülnek kiválasztásra az adott év díjazottjai.

Minden évben megválasztásra kerül:
– Az Év gólkirálya =» a legtöbb Gól pontot összegyűjtött játékos
– Az Év kapusa =» a legtöbb Védési pontot összegyűjtött kapus
– A HSS legelkötelezettebb játékosa =» a legtöbb pontot összegyűjtött játékos/kapus
– Az Év játékosa =» amely cím odaítélésénél az összegyűjtött pontok mellett szubjektív szempontok is számítanak.

A pontok alapján történő díjazás mellett a pontok tájékoztatást adnak arról, hogy a játékosok a többi játékoshoz viszonyítva mennyi pontot gyűjtöttek és teljesítményben hol helyezkednek el a többi játékoshoz viszonyítva.

SZERETNE BELÉPNI A PROGRAMBA?
A programba történő belépéshez mindösszesen annyit kell tennie, hogy az Események menüpont alatt a kosárba teszi és megvásárolja a HSS Bonusz Program regisztráció eseményt (0 Ft-os összegért). 

Ugrás a regisztrációra:

FONTOS! A HSS Bonusz Programba történő belépéssel / amely a HSS Bonusz Program regisztráció esemény megvásárlásával valósul meg Ön tudomásul veszi és kifejezetten elfogadja a HSS Bonusz Program Szabályzat rendelkezéseit.

PONTOK MEGTEKINTÉSE
A játékosok által az adott évben összegyűjtött pontok összegét az alábbi gombra kattintva bármikor megtekintheti:

Shopping Cart
Scroll to Top