Fizetési lehetőségek

A vételár kifizetéséhez az alábbi fizetési lehetőségeket kínáljuk. Ezek közül Ön választhatja ki a számára legmegfelelőbb fizetési módot:
1. Banki átutalás
2. Online bankkártyás fizetés
3. Fizetés készpénzben, személyes átvételkor (csak termék vásárlása esetén)

Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy a megvásárolt, eseményekre szóló jegyek nem válthatóak vissza és más jegyre nem cserélhetők!

1. BANKI ÁTUTALÁS
Banki átutalás választása esetén a megrendelt Termék árát / Eseményre történő jelentkezés esetén a Részvételi díjat átutalással egyenlíti ki. Társaságunk az automatikus visszaigazoló e-mail-ben küldi meg Önnek az átutalással kapcsolatos információkat. Kérjük, hogy az átutalás közlemény rovatába tüntesse fel a rendelési azonosítót.
Az átutalt összeg Társaságunk bankszámlájára történő beérkezését követően postázzuk a megvásárolt terméket, illetve eseményre szóló részvételi jegy vásárlása esetén a Vevő által megadott e-mail címre kézbesítjük az elektronikus jegyet (E-Ticket-et). Az átutalt összeg Társaságunk bankszámlájára történő beérkezését követően postázzuk a megvásárolt terméket, illetve eseményre szóló részvételi jegy vásárlása esetén a Vásárló által megadott e-mail címre kézbesítjük az elektronikus jegyet (E-Ticket-et).

2. ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Online bankkártyás fizetés esetén a Termék árát / Eseményre történő jelentkezés esetén a Részvételi díjat bankkártyával egyenlíti ki.
Webáruházunk részére az OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.
Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Simple Pay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Szolgáltató által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik és nem a Webáruház oldalán.  
A Webáruház a bankkártya-, illetve a mögötte álló bankszámla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatok megadására lesz szükség:
– Kártyán szereplő név: a bankkártyán található kártyatulajdonos személy nevét adja meg
– Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 karakterből álló számsor
Figyelem! a bankkártyaszám nem azonos a bankszámlaszámmal
– Kártya lejárati dátuma: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hónap/év formátumban található szám (pl.: 10/09 =» 2009. október)
– Ellenőrző kód (más néven CVC2 vagy CVV2): A kártya hátoldalán a tulajdonosi aláírás felett/alatt/mellett található számsor utolsó három karaktere. Amennyiben kártyája rendelkezik CVC2 kóddal, kérjük a fizetéskor adja meg. Amennyiben a kártyán nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt kérjük hagyja üresen!)
Sikeres bankkártyás fizetés esetén postázzuk a megvásárolt terméket, illetve eseményre szóló részvételi jegy vásárlása esetén a Vásárló által megadott e-mail címre kézbesítjük az elektronikus jegyet (E-Ticket-et).
A Simple Pay szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Vásárlói Általános Felhasználó Feltételeket erre a linkre kattintva érheti el.

3. FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN, SZEMÉLYES ÁTVÉTELKOR
Személyes átvétel választása esetén Önnek lehetősége van a termék vételárát készpénzben, a termék átvételekor kifizetni. A Terméket Társaságunk székhelyén (1068 – Budapest, Felsőerdősor utca 12-14. 2/4.) tudja átvenni előre egyeztetett időpontban.

Webáruházunkban az eseményre szóló jegyeket kizárólag megvásárolni lehet, online bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással. A megvásárolni kívánt jegyeket – fizetés nélkül / vagy későbbi fizetéssel – lefoglalni, félretenni nem áll módunkban. Az online bankkártyás fizetés esetén azáltal, hogy a fizetéshez Ön beírja a szükséges adatokat és a Bank a bankkártyás fizetést elfogadja / illetve banki átutalás esetén azáltal, hogy Ön átutalja a jegy vételárát Társaságunk számlájára, a jegyeket egyből meg is vásárolta és a jegyeket elektronikus jegy formájában a Vásárló által megadott e-mail címre automatikusan kézbesítjük. A megvásárolt jegyek nem módosíthatóak, nem törölhetőek és vissza nem vonhatóak.
Az elektronikus jegy (E-Ticket) kinyomtatására, postai úton történő kiszállítására nincsen mód, azt Társaságunk elektronikusan kézbesíti. Eseményre szóló jegy vásárlása esetén a személyes átvétel és a készpénzben történő fizetés nem alkalmazható.

Shopping Cart
Scroll to Top