45/2014. (II. 26) Korm. rendelet 15. §-a szerint felhívjuk kedves vásárlónk figyelmét az alábbiakra:

  1. A Társaság által hirdetett események, illetve értékesítésre kínált termékek lényeges tulajdonságai megtalálhatóak az események, illetve termékek adatlapján. (15. § (1) a) pont)
  2. A szerződés szerinti termékért, eseményre szóló jegyért járó ellenszolgáltatás adóval megnövelt teljes összegét a vásárlási felület ún. “Kosár” oldala tartalmazza, megjelölve a bruttó árakat és az esetleges szállítási költséget, utalással a törvényes magyar fizetőeszközre, “Ft” formátumban. Az itt feltüntetett bruttó árakon felül a fogyasztónak további költsége nem merülhet fel. (15. § (1) e) pont)
  3. A Társaság határozatlan időre szóló vagy átalánydíjas szerződést nem alkalmaz. Az ellenszolgáltatás összege az adott vásárlásra vonatkozó valamennyi költséget tartalmazza. (15. § (1) f) pont)
  4. A Társaság és a Vásárló közötti szerződés határozott időre jön létre, időtartama eseményre szóló jegy vásárlása esetén az esemény időpontjáig, más esetekben a termék átvételéig tart. (15. § (1) p) pont)
  5. A szerződés határozatlan időtartamú szerződéssé nem alakul át. (15. § (1) q) pont)
  6. A vásárlási folyamat során a Vásárlónak az ellenérték megfizetésén túlmenő kötelezettségei nincsenek. (15. § (1) r) pont)
  7. Fuvarozási korlátozások: A futárszolgálat csak Magyarország területére szállítja ki a megrendelt terméket. Az elfogadott fizetési módokat a “Kosár” oldal tartalmazza. (15. § (3) bek.)
Shopping Cart
Scroll to Top